Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Lista şcolilor închise din cauza atenţionării meteo de furtună puternică

După ce Inspectoratul Şcolar Bucureşti a anunţat că unităţile de Învăţământ vor fi închise mai devreme miercuri, din cauza avertizării meteo de furtună, şi şcolile din Giurgiu, Prahova şi Dâmboviţa vor fi închise în această după-amiază. 

Lista şcolilor închise din cauza atenţionării meteo de furtună puternică
Comentează 0

Primarul general al Capitalei a dat dispoziție ca toate cursurile la școlile din Bucureşti să se încheie astăzi la ora 17.00. Decizia luată de Gabriela Firea general vine ca urmare a avertizării ANM de ploi puternice și rafale de vânt, anunțate pentru București.

De asemenea, aceasta a spus că Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă să ia legătura cu şcolile care au program după amiază pentru a vedea în ce măsură elevii pot ajunge mai devreme acasă.

Inspectoratul a răspuns imediat cererilor primăriei Capitalei:

”Având în vedere atenţionările făcute de Administraţia Naţională de Meteorologie referitor la posibilele fenomene meteo, respectiv: descărcări electrice, vijelie şi vânt puternic, după ora 18.00, a zilei de 20.09.2017, vă comunicăm următoarele:

Unităţile de învăţământ din Municipiul Bucureşti vor lua toate măsurile necesare în vederea asigurării securităţii, a siguranţei elevilor şi a personalului angajat prin modificarea duratei orelor de curs şi a pauzelor, astfel încât cursurile să se termine până la ora 17.00”, a anunțat un comunicat al Inspectoratului Școlar al municipiului București.

Citeste mai mult pe realitatea.net

 


Scrie un comentariu

trimite