Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Le-au dat cu terenul în cap: UVVG ProVolei Arad - LAPI Dej 1-3

Nu a fost sezon, de când a apărut în liga secundă masculină, în care UVVG ProVolei Arad să nu facă vreun adversar...mare, după cum spune, cu amărăciune, antrenorul şi preşedintele Radu Sabău. Tradiţia nu putea fi stricată nici în acest sezon. 

Le-au dat cu terenul în cap: UVVG ProVolei Arad - LAPI Dej 1-3
Comentează 0

Ieri, în sala de sport a Şcolii Gimnaziale Avram Iancu, elevii profesorului Sabău aveau de îndepinit o formalitate în faţa codaşei LAPI Dej. O grupare frumoasă, care venise la Arad cu un lot plin de cadeţi. Aradul era cu tot lotul, cu toţi "greii" dacă putem spune asta. Ei şi ce? Entuziamsul dejenilor s-a lovit de o uşoară lipsă de atitudine si concentrare a arădenilor, plus prea multă înfumurare, şi totul s-a încheiat în 4 seturi. Numai că în favoarea oaspeţilor.

A fost: UVVG ProVolei Arad - LAPI Dej 1-3 (-25, -24, 22, -20)! "Când faci 15 greşeli neforţate pe set nu ai cum să câştigi. O situaţie impardonabilă. Şi am avut şi tot lotul, iar adversarul a venit cu cadeţii. Chair nu ştiu ce să cred. I-am făcut mari şi pe cei din Dej", a spus, vădit dezamăgit, Radu Sabău. Din lotul echipei arădene au făcut parte: Tocoian, Both, Sabău, Lopătaru, Flonta, Rodina, Gligor, Matica şi Cziszar. În runda următoare UVVG ProVolei Arad joacă la Baia Mare.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite