Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

La Zăbrani administrația PNL face treabă

Zăbraniul este o comună în care administrația locală PNL muncește pentru bunăstarea locuitorilor din comună.

La Zăbrani administrația PNL face treabă
Comentează 1

S-au  realizat o serie de investiții în comuna Zăbrani și din câte putem observa, lucrurile merg mai departe. Se află în derulare o serie de proiecte printre care peste o sută de racorduri la canalizare, executate până în prezent! Până la finele lunii septembrie, va fi predată lucrarea de canalizare, toți locuitorii ce si-au exprimat intenția, vor fi racordați. Pe străzile unde există rețea doar pe o singură parte (Inergasse, Ebergasse, Satu Nou, Sococel-lângă canal), va fi adusă rețeaua de canalizare și pe cealaltă parte a drumului asfaltat!

La Neudorf s-a intrat pe ultima sută de metri, în ce priveste reabilitarea și renovarea Căminului Cultural Neudorf! Se lucrează cu o echipă de peste 25 muncitori! S-au efectuat lucrări de subzidire, turnarea centurilor din beton armat, acoperiș pe structură de grinzi metalice, cămășuiri ale pereților laterali etc! Se lucrează la finisaje interioare și exterioare sală, finisări utilare și dotare bucătărie, montarea caloriferelor și a centralei termice. La finele lunii septembrie va fi dată în folosință această investiție atât de utilă pentru locuitorii din Neudorf.

Se lucrează intens și pe șantierele din Chesinț, unde proiectul începe să capete contur. Au inceput lucrările de betonare a curții Căminului Cultural Chesinț. Totodată se dotează și utilează bucătăria cu aparatură si electrocasnicele necesare desfășurării diferitelor evenimente

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite