Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

La nivelul Județului Arad sunt înregistrate 867 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2

La nivelul Județului Arad sunt înregistrate 867 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2
Comentează 0

În această dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul Județului Arad erau înregistrate 867 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care: 385 sunt vindecate, 212 sunt internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad şi Spitalului Orăşenesc Ineu, 241 sunt la domiciliu şi externate iar 29 sunt decedate.

În cadrul activităților desfășurate ieri, 21 august, până în această dimineață, la nivelul județului nostru au fost verificate 32 de obiective/locații. De asemenea, au fost verificate și 225 mijloace de transport în comun. Au fost legitimate 642 de persoane fizice în contextul verificărilor, fiind supuse controalelor şi 26 societăţi comerciale sau persoane fizice autorizate.

A fost înregistrat un apel la linia Telverde 0800800165 pentru semnalarea cazurilor de nerespectare a măsurilor de protecţie indiviuală, reclamându-se nerespectarea de către operatori economici a regulilor privind distanţarea fizică.

În urma tuturor verificărilor au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, toate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală (avertismente).


 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite