Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

La nivelul Județului Arad sunt înregistrate 218 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2

 La nivelul Județului Arad sunt înregistrate 218 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2
Comentează 1

În această dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul Județului Arad erau înregistrate 218 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care 134 internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, două internate în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr. Victor Babeș din Timișoara, 82 sunt la domiciliu sau externate.

În cadrul activităților desfășurate ieri, 26 iulie, până în această dimineață, la nivelul județului nostru au fost verificate 144 obiective/locații. De asemenea, au fost verificate și 357 mijloace de transport în comun. Au fost legitimate 176 de persoane fizice în contextul verificărilor, fiind controlate și un număr de 202 societăți comerciale sau PFA.
Nu au fost înregistrate apeluri la linia Telverde 0800800165 pentru semnalarea cazurilor de nerespectare a masurilor de protecție sanitară sau individuală.

În urma tuturor verificărilor au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, toate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală (valoare totală amenzi 1500 lei).

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite