Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

La nivelul Județului Arad sunt înregistrate 125 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2

La nivelul Județului Arad sunt înregistrate 125 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2
Comentează 0
  În această dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul Județului Arad erau înregistrate 125 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care 56 internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, două internate în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr. Victor Babeș din Timișoara, 63 sunt la domiciliu iar patru sunt externate.

În cadrul activităților desfășurate ieri, 21 iulie, până în această dimineață, la nivelul județului nostru au fost verificate 7 obiective/locații. De asemenea, au fost verificate și 338 mijloace de transport în comun. Au fost legitimate 63 de persoane fizice în contextul verificărilor, fiind controlate și un număr de trei societăți comerciale sau PFA.
A fost înregistrat un apel la linia Tel Verde pentru semnalarea nerespectării măsurilor de protecție individuală de către persoane fizice.

În urma tuturor verificărilor a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 2000 lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.


 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite