Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

La început de an școlar

La început de an școlar
Comentează 0

Zâmbete, lacrimi, bucurie, teamă, emoții și iar bucurie... iată paleta de sentimente din tabloul care ia naștere în fiecare toamnă la începutul fiecărui an școlar în grădiniță. Lacrimi în ochii celor mai mici care ne pășesc pragul pentru întâia oară, lacrimi de emoție și teamă în ochii părinților și bunicilor, emoții mari în inimile educatoarelor și bucurie în ochii copilașilor mai mari care abia au așteptat reîntâlnirea cu magica lume a poveștilor și a copilăriei. Poate vă întrebați unde sunt toate acestea? La Grădinița „Curcubeul copiilor”,  Arad care a găzduit acest minunat tablou în această zi minunată de septembrie oferind un mic program artistic tuturor celor care i-au trecut pragul.

Cu mic cu mare au fost întâmpinați de doamna director Dehelean Marioara alături de întreg colectivul grădiniței P.P. „Curcubeul copiilor”. La festivitatea de deschidere a noului an școlar, grădinița a fost onorată de prezența doamnei Emilia Sorițeu – inspector școlar pentru educație timpurie – reprezentant ISJ Arad, doamna Mariana Cismașiu – consilier local -  director Grădinița P.P. „Furnicuța” și Sandu Vlad Sergiu – părinte profesor, care a dat binecuvântarea copiilor la început de drum, fiecare urându-le celor prezenți toate gândurile lor bune pentru anul școlar abia început.

După un spectacol reușit susținut de preșcolarii noștri, la invitația celor doi clovni, distracția s-a mutat la toboganul din curtea grădiniței. Fie ca voia bună și veselia să ne însoțească pe tot parcursul anului școlar.

A consemnat Oana Ionescu.

Galerie foto (23)


Scrie un comentariu

trimite