Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

‘‘La Guala Pack Nadab , primavara vine in fiecare an  odata cu pregatirile in cazul situatiilor de urgenta”

‘‘La Guala Pack Nadab , primavara vine in fiecare an  odata cu pregatirile in cazul situatiilor de urgenta”
Comentează 0

Evenimentul s-a desfasurat in colaborare cu  angajatii companiei, un echipaj din partea celor de la Crucea Rosie si bineinteles Garda de interventie Pompieri nr.2 Chisineu Cris care au partcipat cu 2 echipaje de interverntie.

Scopul acestui exercitiu  a fost pregatirea angajatilor pentru a reactiona cat mai repede si corect in cazul unui incendiu sau al altui caz de urgenta. Scenariul constand in stingerea focului, evacuare personal, bunuri, recunoastere ,salvare si acordare prim ajutor. In cadrul acestei activitati un numar 12 angajati au parcurs un curs de acordare prim ajutor in caz de accidente la locul de munca, 8 ore, sustinut de dr. Dragos Samuel medic resident urgente spitalul judetean Arad, Cursanti au participat si la acordarea de prim ajutor in timpul aplicatiei alaturi de voluntarii filialei de Cruce Rosie.

Reusita evenimentului  s-a confirmat pentru toate partile implicate. Este foarte necesar ca asemenea actiuni sa fie realizate in unitati economice, actiuni care sa constientizeze personalul angajat la pericolele care pot aparea in situatii de urgente, la modul corect de interventie si nu in ultimul rand important e interventia corecta in acordare prim ajutor pentru salvarea de vieti omenesti.

Galerie foto (3)


Scrie un comentariu

trimite