Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

"La Alba Iulia nu a fost vorba despre noroc. Am câştigat pentru că am jucat ca o echipă"

Comentează 0

S-ar putea crea o impresia falsă cum că FCC ICIM Arad a avut parte de baftă la unele meciuri, inclusiv la victoria de la Alba Iulia. Numai că în Cetatea Unirii, de exemplu, arădencele au dominat mental şi tactic pentru că în momentele importante să fie în prim-plan. În acest moment trupa lui Bogdan Bulj, un antrenor are reuşeşte să-şi pună amprenta din plin pe ultimele rezultte, e pe locul 6, la egalitate de puncte cu Universitatea Cluj. Iar runda următoare arădencele primesc vizita grupării de pe locul 9 Tg. Mureş, în timp ce clujencele au misiune imposibilă cu liderul neânvins Sepsi. Iar dacă rezultatele vor fi cele anticipate Aradul urcă decisiv în clasament.

"Ştiam ce mult poate conta victoria de la Alba Iulia. Am mers acolo pregătite să luptăm şi să câştigăm. A fost greu, ambele formaţii au crezut în şansa lor până la capăt. Antrenorul nostru a gândit bine jocul, a luat deciziile decisive, mai ales pe final, şi am învins. Nu a fost vorba despre noroc. Am câştigat pentru că am jucat ca o echipă, şi aşa va trebui să continuăm", a spus căpitanule chipei arădene, Brankica Hadzovic.

„Îmi felicit echipa pentru acest meci. Nu a fost unul ușor. Am știut și înainte că nu vom avea un meci ușor. Am avut și ceva probleme, nu am avut nimic de riscat. Am câștigat ca o echipă, ceea ce este foarte important și frumos. Felicitări echipei din Alba Iulia care a jucat foarte bine în această seară. Am avut noroc și mai multă putere în final. Am crezut în această victorie. Acum am făcut un pas important pentru primii cinci, dar mai avem un meci cu Târgu Mureș acasă. Nu contează dacă uneori joci rău”,a declarat Bogdan Bulj, antrenorul FCC ICIM, pentru totalbaschet.ro 

Azi lotul echipei arădene a zburat spre Frankfurt, pentru că marţi şi meircuri FCC ICIM are o dublă în CEWL.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite