Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

La 2 meciuri de revenirea în elită. "Nu e o surpriză că am ajuns până aici"

La 2 meciuri de revenirea în elită.
Comentează 0

Echipa masculină de tenis de masă a CSM Arad ar putea să revină în SUperliga Naţională după doar un sezon de exil în Divizia A. Băieţii lui Cristi Dodean au câştigat fără probleme seria, returul fiind chiar unul de excepţie. Victorii cu 5-0 în majoaritatea jocurilor, şi o pregătire bună pentru un baraj ce se anuinţă dificil, cu echipa din Odorheiu Secuiesc. 

"Un adversar experimentat, cu jucători buni. Zic că va fi un duel de 50-50%. Faptul că am ajuns până aici nu e o surpriză pentru mine, poate doar ca scoruri finale. Însă am muncit să ajungem aici. Dacă va fi să revenim în Superligă ne aşteaptă misiuni difile. E o diferenţă mare între prima şi a doua ligă", spune Cristi Dodean. Barajul se va derula în dublă manşă, cel mai probabil, pe 26 februarie la Odorheiu Secuiesc, şi după alte 2 săptămâni la Arad.

În altă ordine de idei, în weekend, la Bistriţa, are loc Cupa României pentru juniori I şi II. CSM Arad îi va avea la masa de joc pe: Adela Strună, Andreea Neamţu, Ana Mariu Sârb, Ionuţ Strună şi Ovidiu Onacea.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite