Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Kucher și Conte în echipa etapei, iar ucraineanul a fost desemnat jucătorul meciului cu Botoșaniul

Partida de vineri în care UTA a învins FC Botoșani și a urcat pe primul loc în clasamentul play-out-ului a adus și alte veci bune pentru jucătorii alb-roșii. Danylo Kucher a fost desemnat cel mai bun jucător al partidei și împreună cu Ibrahima Conte a fost inclus în echipa etapei.

Kucher și Conte în echipa etapei, iar ucraineanul a fost desemnat jucătorul meciului cu Botoșaniul
Comentează 0

Dar iată cum arată echipa etapei cu numărul 3 din play-off şi play-out, potrivit lpf.ro, site-ul Ligii Profesioniste de fotbal.

PORTAR

Danylo Kucher (UTA Arad) - Intervenţiile lui au contribuit din plin la succesul reuşit de arădeni, care i-a urcat pe prima poziţie în play-out.

FUNDAŞI

Cristian Manea (CFR 1907 Cluj) - Şi-a trecut numele pe tabelă în cea mai spectaculoasă victorie reuşită de CFR pe teren advers în acest sezon.

Ibrahima Conte (UTA Arad) - A marcat în premieră pe prima scenă din România, golul său fiind unul de trei puncte.

Siyabonga Ngezana (FCSB) - O evoluţie perfectă! Indiscutabil, este unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din campionatul României.

Naser Aliji (FC Voluntari) - A dominat flancul stâng. A oferit pasa decisivă la primul gol macat de ilfoveni.

MIJLOCAŞI

Ciprian Deac (CFR 1907 Cluj) - Rămâne jucătorul care trage echipa după el în momentele dificile. Astfel, după inssucesul din cupă, şi-a mobilizat colegii, iar rezultatul a fost unul spectaculos, 4-1 în Giuleşti, meci în care a oferit două pase decisive.

Adrian Şut (FCSB) - Imperial la centrul centrul terenului. Şi-a dominat adversarii cu autoritate. Prinde pentru a şasea oară "Echpa etapei".

Vadim Raţă (FC Voluntari) - Mijlocaşul moldovean a contribuit la succesul echipei sale cu un gol şi o pasă decisivă.

ATACANŢI

Răzvan Tănasă (Oţelul Galați) - Introdus la mijlocul reprizei secunde, a marcat în prelungiri un gol frumos, care i-a adus Oţelului a treia victorie la rând.

Daniel Bîrligea (CFR 1907 Cluj) - Probabil, cel mai bun meci din carieră în SuperLigă. A reuşit o triplă şi a ajuns la 11 goluri în campionatul actual.

Florinel Coman (FCSB) - Atitudine de lider! A marcat a 16-a oară în ediţia în curs, fiind lider în clasamentul golgheterilor.

ANTRENORUL ETAPEI

Florin Pîrvu (FC Voluntari - FOTO) - A pregătit excelent duelul cu fosta sa echipă. La final, s-a bucurat de o victorie extrem de importantă în lupta pentru atingerea obiectivului.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite