Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Klaus Iohannis, veşti proaste pentru românii din Marea Britanie: "Pentru România este necesar un acord"

Președintele Klaus Iohannis a declarat la Bruxelles, unde participă la un summit al Uniunie Europene, faptul că negocierile dintre Uniunea și Marea Britanie nu au înregistrat progrese. Klaus Iohannis a menționat faptul că pentru cetățenii români stabiliți în Marea Britanie este necesar un acord. 

Klaus Iohannis, veşti proaste pentru românii din Marea Britanie:
Comentează 0

''Regatul Unit nu a făcut progrese suficiente. Este nevoie de accelerarea negocierilor. Este evident că noi, UE, continuăm pe calea începută. Ne dorim un acord cu Regatul Unit. Echipa de negociere a primit încurajări din partea noastră (...) Pentru România este necesar un acord pentru cetățenii noștri care trăiesc în Regatul Unit, dar și pentru firmele noastre care fac afaceri cu Marea Britanie.'' a spus Klaus Iohannis, într-o declarație de presă, susținută la Bruxelles.

„Astăzi vom discuta în profunzime cum vedem schimbările climatice. Suntem dispuși să acceptăm ținte ambițioase, dar nu necondiționat. Este important să putem gestiona tranziția. Asta înseamnă să putem să ne alegem mixul energetic să putem să vedem cum ne facem tranziția. Pentru România este important să folosim gazul natural, cel din Marea Neagră. Sunt dispus să discutăm ținte climatice ambițioase, deoarece sunt importante", a mai declarat Klaus Iohannis.

Sursa: romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite