Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Juniorii de la UVVG ProVolei Arad, pregătiţi pentru marele pas. „Mergem să scoatem maxim din turneul semifinal”

Echipa de juniori a UVVG ProVolei Arad a plecat azi la Topliţa, acolo unde, între 22 şi 24 aprilie, se desfăşoară unul din turneele semifinale ale Campionatului Naţional.

Juniorii de la UVVG ProVolei Arad, pregătiţi pentru marele pas. „Mergem să scoatem maxim din turneul semifinal”
Comentează 0

CSŞ Topliţa, Viitorul Cluj şi CNE LAPI Dej sunt adversarii care ies în calea fericirii echipei antrenate de Marius Mascovits. Aradul a încheiat pe 3 seria zonală, şii urmează a înfrunta la Topliţa o echipă de locul 1, una de locul 2 şi una de locul 4.

„Cum am mai spus, nu e o serie deloc uşoară. Plus că nu ştim ce joacă adversarii, nu am văzut aceste echipe până acum. Dar mergem să scoatem maxim din acest turneu”, spune Marius Mascovits. Acesta se va baza pe întreg lotul de jucători, unul format în urmă cu 2 ani, şi din care majoritatea jucătorilor au evoluat deja şi la seniori în A2: David Iuga, Balazs Csiszar, Tihamer Katona, Walter Șipoș, Darie Toader, Sergiu Rodina, Adrian Both, Filip Tocoian și Bence Hach.

„Avem o echipă cu potențial, bine lucrată fizic, tactic și tehnic. Mai rămâne să schimbăm un pic atitudinea în sensul de a fi mai răi, mai cânoși în teren și putem furniza surpriza turneului și să ne calificăm la turneul final. Mulțumim pe această cale Primăriei Arad care prin Centrul Municipal de Cultură sprijină și în acest an voleiul juvenil arădean și îi asigurăm că îi vom face mândri de noi”, a spus şi preşedintele Radu Sabău.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite