Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cupa Europei la Judo pentru juniori - eveniment de excepţie în viaţa Aradului. "Este o bucurie că suntem aici"

Cupa Europei la Judo pentru juniori - eveniment de excepţie în viaţa Aradului.
Comentează 0

Week-endul aduce cu el un evenimant de excepţie în Arad. Cupa Europei de Judo pentru juniori adună la start aproximatiuv 300 de sportivi din 30 de ţări. Un eveniment prefaţat azi de preşedintele FR Judo, Cozmin Guşă, vicepreşedintele forului, Dorel Căprar, preşedintele Colegiului de Arbitri, arădeanul Victor Bălăşoiu şi fosta vicecampioană olimpică, Corina Căprioriu, membru în cadrul FR Judo.

"O competiţie foarte importantă pentru juniori. O dată cu această întrecere se va definitiva şi lotul pentru Europene. La Arad avem sportivi valoroşi", a spus Corina Căprioriu.

"Sunt arădean şi sunt fericit că un asemenea eveniment are loc în oraşul nostru. Le mulţumim autorităţilor şi Federaţiei pentru că ne-au oferit onoarea de a organiza evenimentul. Trebuie să spun şi că după cele 2 zile de competiţie sportivii rămân la Arad într-un stagiu de pregătire la Polivalentă", a spus Victor Bălăşoiu, care a anunţat că programul de calificări este sâmbătă şi duminică, de la ora 10, iar finalele de la ora 16.

"Chiar dacă avem o baza de selecţie mică faţă de alţii, nu lipsesc medaliile. Asta denotă că suntem o naţiune dotată pentru judo. E important că ne putem extinde în multe din zonele ţării. Am dat drumul şi la programul Judo la Sate, în acest fel putând să extindem aria de selecţie pentru JO de la Tokyo. De asemenea vreau să demonstrăm că sănătatea unei naţiuni trece prin sport. Este o bucurie că suntem la Arad, şi o coincidenţă că în aceste zile sunt Zilele Aradului, şi vom onora cum se cuvine acest eveniment", a spus şi Cozmin Guşă, care a anunţat faptul că la fetivitatea de deschidere a Cupei Europei imnul naţional al României va fi interpretat de Aurel Tămaş.

Galerie foto (11)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite