Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Jack Împielițatul lovește din nou !!!

Jack Împielițatul lovește din nou !!!
Comentează 0

P(r)oza zilei: Jack Împielițatul lovește din nou! Prin primăvara Anului Domnului 1880 Londra era terorizată de către un ucigaș în serie, un psihopat botezat de presa vremii Jack Spintecătorul, căci obișnuia să ucidă cu un cuțit de bucătărie câte o prostituată în fiecare noapte. Omorurile erau înfăptuite mereu la miezul nopții, și tot timpul în locuri publice, cumva ca o sfidare (sâc!) la adresa Poliției, a Poliției Locale și a Jandarmeriei, care nu au reușit niciodată să-l prindă pe obsedat.

Iată însă că peste 150 de ani Jack a apărut din nou, însă la Arad și unde, aidoma COVIDULUI, a suferit și el o ”mutație la fixație” și acum nu mai spintecă biete traseiste autohtone, băgate săracele aproape-n faliment de Coronavirus, la ce prețuri de dumping sunt obligate să (se) vândă astăzi, ci Jack al nostru e pe cale să-și câștige numele de Împielițatul, căci e obsedat de mania perversă de a înfolia autoturisme marca AUDI.

Deocamdată perimetrul în care vânează fetișistul este B-dul Decebal, unde în noaptea de miercuri spre joi (25 Martie) a executat ca la carte prima ”împielițare” în folie a unui AUDI, taman în fața Hotelului Aradul, respectând același TIPAR (miezul nopții și loc public), ca și strămoșul său londonez.

În noaptea de joi spre vineri (26 Martie) Jack Împielițatul a acționat din nou și s-a năpustit tot asupra aceluiași autoturism, parcat de astă dată pe cealaltă parte a B-dului Decebal și acum biata mașină stă neputincioasă pe marginea șoselei, înfășurată în folie, de parcă ar fi un bolnav de COVID legat de pat la ATI.

Și tot ca in urma cu 150 de ani pe malurile Tamisei și acum pe malurile Mureșului autoritățile locale sunt complet depășite de eveniment și tot ce cred eu că se mai poate face este să-l rugăm pe Înaltpreasfințitul dr. Timotei Seviciu, arhiepiscopul Aradului, Ienopolei și ... ba nu, acum nu mai e decât al Aradului, că i-au tăiat restul, să alinieze un sobor pe preacucernici preoți (iar ca să fie sigur că slujitorii Domnului sunt cu adevărat motivat-preacucernici, să-i aleagă doar dintre aceia ce posedă autoturisme!), înarmați cu toții până-n dinți cu cădelnițe, tămâie, busuioc și apă sfințită și, în frunte cu părintele călugăr Iustinos de la Mănăstirea Bodrog, carele va purta (smerit cum îl știm) în brațe o icoană făcătoare de minuni, să cutreiere trei zile și trei nopți pe toate străzile și chiar ulițele lăturalnice ale Aradului și la fiecare încrucișare de drumuri să se oprească procesiunea și să împrășie și să pulverizeze peste tot cu apă sfințită, doar-doar se va îndura Cerul și-l va alunga pe pustii pe Jack Împielițatul, nu de alta, dar mai tot creștinul de astăzi, privat descurcăreț sau bugetar pilos cu frică de stăpânire și Dumnezeu, și-a tras pe lângă casă un autoturism și chiar dacă nu e un AUDI, cine poate garanta că Jack nu va suferi o nouă ”mutație la fixație” și în viitorul apropiat nu i se va pune pata pe marca OPEL sau chiar pe MERCEDES ?! Și atunci să vezi dandanaua !!!

P(r)ozeur: Vasile de Zărand

 

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite