Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ivonna, câștigătoarea locului I de pe Jasmin, a fost de acord să ne răspundă la câteva întrebări legate de cariera ei ca model de videochat

Ivonna, câștigătoarea locului I de pe Jasmin, a fost de acord să ne răspundă la câteva întrebări legate de cariera ei ca model de videochat
Comentează 0

1. Crezi că acesta este job-ul ideal pentru tine și de ce?

Ivonna: Pentru că atunci când sunt în fața camerei simt că sunt eu cu adevărat. Mă simt fericită atunci când văd că vin foarte mulți oameni să vorbească cu mine și prezența mea îi bucură. Mulți îmi spun că le fac ziua mai frumoasă și pentru mine este o satisfacție enormă.

2. Care sunt schimbările care au apărut în urma colaborării cu Studio20?

Ivonna: Am învățat să fiu mult mai serioasă, mai ales în ceea ce privește programul, am conștientizat că atunci când ești serioasă la locul de muncă ai și rezultate mult mai bune. Am reușit să am mult mai multă încredere în mine. Simt că sunt cu adevărat apreciată la locul de muncă și mă simt foarte bine știind că fac parte dintr-o echipă atât de frumoasă.

3. Cum ai reușit să ajungi Nr. 1 pe Jasmin?

Ivonna: Prin multă muncă, dedicare, ambiție și încurajarea oamenilor din spatele meu, care a contat foarte mult. Susținerea morală și nu numai este foarte importantă în momente ca acesta.

4. Dacă ai putea să o iei de la început, ai alege același drum?

Ivonna: Categoric da! Îmi pare rău că nu am ales mai devreme să fac asta.

5. Care este sfatul tău pentru femeile care te urmăresc?

Ivonna: Să facă ceva pentru ele, să nu mai țină cont de ce zice lumea pentru că doar ce simt ele contează cu adevărat și cu siguranță vor învăța multe lucruri despre ele, o să se descopere, vor avea mai multă încredere și vor ajunge la concluzia că nu este nevoie de absolut nimeni în viața lor pentru a opține ceea ce vor. Ele pot face tot ce este mai bine pentru ele, pentru viitorul lor. Nu trebuie să depindă de nimeni niciodată.

                                    ***

Acestea au fost sfaturile și ideile Ivonnei, iar dacă vrei să știi mai multe despre experiența ei ca model, vizitează acest link și cu siguranță te va ajuta să îți formezi o părere sinceră despre Studio20 Arad și despre ceea ce înseamnă industria videochatului. 

Articole asemanatoare