Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ivan Patzaichin a căutat din nou la Arad campioni la vâslit!

 Sâmbătă, 4 august, începând cu ora 09:30, pe Faleza Mureșului, la Voința Ivan Patzaichin a căutat din nou campioni la vâslit!

Ivan Patzaichin a căutat din nou la Arad campioni la vâslit!
Comentează 0

Descoperă Rowmania - competiţia de vâslit în canotci de 10+1 a ajuns pentru a cincea oară la Arad. Câştigătorii de la Arad vor intra în finala națională Descoperă Rowmania, care se va desfăşura în cadrul Festivalului Rowmania, pe 2 septembrie, la Tulcea.

Înscrierile s-au facut la fața locului, în dimineața concursului. Accesul a fost gratuit.


Program:

9:30 - 11:00 Înscrierea participanților şi acomodarea cu ambarcaţiunile (echipe), demonstrație de vâslit cu Ivan Patzaichin 11:45 - 12:00 Stabilirea ordinii de intrare în concurs și ședința tehnică (instructaj)

 12:00 - 13:45 Desfășurarea concursului de canotcă 10+1 (pe serii, semifinale, finala)

14:00 – 14:30 Festivitatea de premiere a concursului de canotcă 10+1 

Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă este o campanie națională de promovare a patrimoniului național și urmărește descoperirea României naturale, prin promovarea mișcării în aer liber. Obiectivul acestei campanii este să reapropie oamenii de natură și să-i reconecteze la aceasta, având ca instrument canotca și ca activitate vâslitul.

Descoperă Rowmania Arad este un eveniment organizat de Asociația „Ivan Patzaichin – Mila 23” împreună cu Centrul de Excelență Arad și cu Primaria Municipiului Arad.
Cu sprijinul: Vointa AradAQUA Carpatica, Vimetco Alro, Raiffeisen Bank RomaniaApele RomaneWWF-RomaniaDC Communication şi Radio Romania Regional.

 

Galerie foto (99)


Scrie un comentariu

trimite