Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Iustin Cionca: „PSD a mințit că va construi 554 de creșe și grădinițe, dar nu a făcut niciuna!”

Iustin Cionca, prim-vicepreședintele PNL Arad, continuă trecerea în revistă a minciunilor electorale cu care PSD a câștigat alegerile parlamentare.

Iustin Cionca: „PSD a mințit că va construi 554 de creșe și grădinițe, dar nu a făcut niciuna!”
Comentează 1

Iustin Cionca, prim-vicepreședintele PNL Arad, continuă trecerea în revistă a minciunilor electorale cu care PSD a câștigat alegerile parlamentare. De această dată, Iustin Cionca le reamintește arădenilor că în campania electorală PSD a promis că, de la 1 august 2017, va demara licitațiile pentru construcția a 554 de creșe și grădinițe. Imediat după ce coaliția PSD-ALDE a venit la putere, parlamentarii săi au anulat această promisiune. Deci gradul de implementare a promisiunii electorale este ZERO! PSD s-a folosit și de copii să ajungă la putere!

„PSD a preluat puterea cu minciuni. Pentru a distrage atenția românilor de la aceste minciuni, inventează diferite teme de atac, fie împotriva unor persoane, fie împotriva unor instituții. În numele arădenilor pe care îi reprezint, le cer parlamentarilor PSD să muncească în Parlament astfel încât promisiunile lor din campania electorală să nu rămână minciuni”, a declarat Iustin Cionca.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite