Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Iustin Cionca: „Încă trei drumuri în patrimoniul Consiliului Județean”

Patrimoniul public al județului Arad se va întregi, prin investițiile și majorarea valorii de inventar în domeniul infrastructurii rutiere și a amenajărilor complementare. Suma totală cu care se majorează valoarea patrimoniului Județului Arad cu 32,395 milioane de lei.

Iustin Cionca: „Încă trei drumuri în patrimoniul Consiliului Județean”
Comentează 0

„Creșterea permanentă a patrimoniului județului Arad arată investițiile pe care le derulăm, proiectele pe care le realizăm, în vederea altor investiții și, în totalitate, munca depusă în cadrul Consiliului Județean Arad. Ceea ce am făcut noi în ultimii ani a fost să construim și să creștem numărul și valoarea activelor Consiliului Județean Arad”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Drumul Sânmartin-Caporal Alexa-Olari, în urma modernizării, are o valoare patrimonială cu 31.508.061,69 lei mai mare, iar cele două stații de autobuz valorează 604.295,58 lei. De asemenea, valoarea de inventar a drumurilor Tauț-Luguzău și Zerind-Vărșand este de 48.525,75 lei, respectiv 234.997,39 lei.

Sunt tronsoane de drum pe care Consiliul Județean dorește să le modernizeze, iar odată ce lucrările vor fi finalizate, patrimoniul județului Arad va crește cu valoarea investițiilor.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite