Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ISU Arad: MISIUNE PIROTEHNICĂ

ISU Arad: MISIUNE PIROTEHNICĂ
Comentează 0

Echipa pirotehnica a ISU ARAD formata din locotenent Avramescu Adelin și plt.maj Dincă Valentin a executat, sâmbătă, 3 noiembrie, o misiune pirotehnica la marginea municipiului Arad unde muncitorii care lucrau la decolmatare canalului Mureșel au descoperit o bomba.
Pirotehniștii au cercetat terenul cu detectorul de metale și au descoperit încă 13 bombe de aruncător, 9 cal 120 mm și 5 cal 82 mm.
La lăsarea întunericului echipa pirotehnica a încetat misiune aceasta urmând sa fie reluata mâine. Locul în care au fost găsite proiectile a fost securizat și va fi păzit de către colegii de la IJJ Arad.

Astăzi, 4 noiembrie, echipa pirotehnică din cadrul ISU Arad formată din Lt. Avrămescu Adelin și Plt.maj. Dincă Valentin, au continuat misiunea de ieri de căutare a unor elemente de muniție rămasă neexplodată din timpul conflictelor militare. După cercetarea amănunțită a zonei de la periferia Municipiului Arad (zona Canalul Mureșul Mort), pirotehniștii ISU Arad au dezgropat și ridicat astăzi alte 35 de elemente de muniție fiind vorba despre bombe aruncător, astfel: 
• 17 buc. calibru 120 mm 
• 13 buc. calibru 82 mm alungite 
• 5 buc. calibru 82 mm 
Astăzi misiunea s-a încheiat odată cu lăsarea întunericului, urmând ca mâine dimineață sa fie reluate căutările. Zona este balizată.

 

Foto & text: ISU Arad

Galerie foto (7)


Scrie un comentariu

trimite