Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ISU a intervenit la incendii în Chisindia și Arad

ISU a intervenit la incendii în Chisindia și Arad
Comentează 0

 

Detașamentul de Pompieri Sebeș, a intervenit cu 1 ofițer, 10 subofițeri, 2 autospeciale de stingere si o autospeciala SMURD in localitatea Chisindia, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă.
Din păcate, în momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta la întreg imobilul, favorizat de observarea târzie, prezenta in podul casei a materialelor combustibile și există riscul ca acesta să se extindă și la alte imobile învecinate.
După aproximativ 3 ore de intervenție, incendiul a fost stins în limitele găsite. Nu s-au înregistrat victime.
Cauza probabilă a incendiului "jar sau scântei" provenite de la un "coș, canal sau burlan de evacuare a fumului necurățat sau cu defecțiuni"

Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit în această dimineață cu 2 echipaje de stingere, 1 echipaj SMURD, 1 echipaj descarcerare ușoară, 1 ofiter si 14 subofițeri, în municipiul Arad pentru stingerea unui incendiu la o anexă cu rol de magazie. Incendiul se manifesta violent, generalizat si cu posibilitatea de propagare la alte 3 imobile învecinate. S-a intervenit aproximativ 2 ore incendiul fiind stins fără a se extinde la alte construcții.
Cauza probabilă "scurt circuit electric la un conector electric care prezenta defectiuni", după cum ne-a transmis maior George Pleșca, din partea ISU Arad.

Foto: ISU Arad

Galerie foto (16)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite