Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Istorie X-Style

Istorie X-Style
Comentează 0

În luna martie a anului 1999 o dorinţă susţinută de pasiune şi talent a dat naştere unui nume care în timp a devenit un fenomen, o familie : X-Style.

În primii ani de activitate componenta trupei era formată din studenţi arădeni. Şi-au dorit şi au reuşit încă de la început să fie o echipă. 

Prima apariţie în faţa publicului arădean avea să fie la Balul Bobocilor de la Facultatea de Medicină din Arad, în luna decembrie a anului 1999 urmată şi de primul spectacol în afară Aradului, la Zalău.

Au urmat primele competiţii naţionale la Dej , Cluj-Napoca şi spectacole la Bistriţa, Oradea şi în judeţul Arad

În anul 2002 în urma unei colaborări cu Hotelul Continental ce a durat până în anul 2009 trupa a susţinut programe de cabaret numindu-se Continental Style

În anul 2005 au loc primele cursuri destinate copiilor şi elevilor iar în anul 2007 se pun bazele asociaţie Doma Art Style.

A urmat o dezvoltare continuă şi în funcţie de vârste şi nivelul de pregătire sau format noi trupe: Next X-Style, X-Style Kids, X-Style Mini Kids, Unlimited X-Style şi mai recent Doma Kids, P-Kids şi B-Team.

Rezultatele şi premiile nu au încetat să apară adunându-se în timp sute de distincţii naţionale şi internaţionale. O premieră pentru România a constituit-o calificarea trupei X-Style Kids în semifinala mondială a competiţie Hip Hop Internaţional obţinută în 2016 la Las Vegas, performanta repetată şi în 2017 în Phoenix.

De -a lungul timpului membrii X-Style s-au bucurat şi de apartitii TV la cele mai importante emisiuni dedicate dansului şi talentului cum ar fi : Dansez pentru tine, România dansează, Romanii au talent sau Next Star.

După perioada petrecută în X-Style unii membrii au îmbrăţişat cariera de dansatori, coregrafi alţii şi-au croit un alt drum dar au rămas cu aceasi pasiune în suflet dovada fiind şi prezenţa lor azi, aici.

Astăzi sărbătorim 20 de ani de muncă şi pasiune, 20 de ani de ambiţie, sacrificiu şi satisfacţii, 20 de ani în care toţi cei implicaţi şi-au adus aportul la ceea ce este astăzi X-Style!

 


Scrie un comentariu

trimite