Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Irinel Popescu, un medic celebru în domeniu, rupe tăcerea despre boala Denisei și face dezvăluiri despre artistă: ,,Știa de șapte ani!”

Medicul Irinel Popescu, o adevărată celebritate în domeniul său, a făcut dezvăluiri halucinante despre starea în care se afla Denisa.

Irinel Popescu, un medic celebru în domeniu, rupe tăcerea despre boala Denisei și face dezvăluiri despre artistă: ,,Știa de șapte ani!”
Comentează 0

Se pare că artista știa de 7 ani că suferă de virusul hepatic B și că a fost chiar la el la un control medical. Din păcate și concluzia lui a fost aceeași cu cea a colegilor săi, în afară de chimioterapie, artista nu mai putea fi ajutată prin niciun alt mod. Hepatita cronică B poate duce la un tip de cancer la ficat, cunoscut sub numele de carcinom hepatocelular, confrom edumedical.ro.

Iată declarația pe care Irinel Popescu a făcut-o peste cancan.ro: ,,Ştia de şapte ani. Se putea şi prin contact intim. La consult la mine a venit în urmă cu trei săptămâni. La clinică a fost văzută de mai mult timp. Când a venit ea, am emis o opinie concordantă cu a colegilor mei. În afară de chimioterapie nu se mai putea face nimic, nici un transplant hepatic. Fiind vorba de o fată tânără, e greu să accepţi că la vârsta asta se poate face un cancer aşa de avansat. Din păcate, situaţii de genul acesta pot să apară. Un om disperat care este în faţa unei asemenea boli, toată lumea este marcată. Pot reacţiona într-un mod ciudat, dar alte tratamente nu ajută cu nimic. Înţeleg starea afectivă a unor oameni atunci când le spui că cineva nu mai are de trăit. Acest virus B. Ştia că îl are de 7 ani. A avut o doză uriaşă de ghinion. Şi-a făcut controale periodice. Pe atunci era la un grad mult prea mic. Virusul acesta s-a manifestat şi s-a transformat în cancer. În stadiul în care a fost diagnosticată boala nu se mai putea face nimic. Este o boală galopantă, în care medicina de acum nu mai poate face nimic”.

Sursa cancan.ro


Scrie un comentariu

trimite