Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Iohannis, despre vizita lui Dăncilă şi Dragnea în Israel: Mă îngrijorează secretomania. Nu au mandat

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că vizita pe care Dăncilă şi Dragnea o fac în Israel are câteva ciudăţenii, iar personal, pe el l-a îngrijorat secretomania acestei vizite, întrucât nu au mandat să vorbească pentru România, iar cei doi au vorbit doar în numele Guvernului. Şeful statului a mai lansat şi un avertisment clar pentru PSD: "Dacă PSD-ului nu-i convine, eu sunt preşedintele republicii! Eu răspund de politica externă".

Iohannis, despre vizita lui Dăncilă şi Dragnea în Israel: Mă îngrijorează secretomania. Nu au mandat
Comentează 0

Șeful stattului a declarat că vizita lui Liviu Dragnea a fost una mai secretă decât a lui Dăncilă:

"Ştiti, această vizită pe care o face premierul, si se pare si preşedintele Camerei în Israel, are cateva ciudățenii, una din ele este că nu au venit la discutii, nu au plecat cu un mandat, au vorbit strict pentru Guvern, și nu pentru România. M-a ingrijorat secretomania, nu am mai pomenit ca un premier sa plece si să anunte seara tarziu că pleacă. Mai mare secret a fost la Liviu Dragnea, s-a aflat ca pleacă acolo abia dupa ce a ajuns. Cine știe ce întelegeri secrete face domnul Dragnea cu evreii acolo", a spus preşedintele, la Bacău. 

Întrebat despre demersurile pe care Liviu Dragnea le face pentru a muta Ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim, Iohananis a spus: "Imi imaginez ca domnul Dragnea a vorbit dimineaţă în faţa oglinzii şi s-a consultat".

Klaus Iohannis şi-a exprimat speranţa că, la revenirea în ţară, premierul Viorica Dăncilă şi preşedintele Camerei vor explica ce au făcut acolo. "Sper ca după revenire să aibă bunul simţ şi să explice românilor ce au făcut acolo", a adăugat el. Întrebat cum va gestiona probleme cu Guvernul în cazul politicii externe, el a răspuns:"O să găsesc o soluţie".

Citeste mai mult pe realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite