Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Iohannis, avertisment dur pentru Guvern: Aceste schimbări nu fac bine nimănui. E o aventură fiscală

Președintele Klaus Iohannis a lansat, sâmbătă dimineața, un nou avertisment pentru Guvernul Tudose: schimbările fiscale slab pregătite sau chiar nepregătite "nu fac bine numănui". Iohannis a cerut de la Executivul PSD stabilitate fiscală și predictibilitate.

Iohannis, avertisment dur pentru Guvern: Aceste schimbări nu fac bine nimănui. E o aventură fiscală
Comentează 0

Președintele Iohannis a răspuns întrebărilor puse de jurnaliști după participarea la exercițiile militare de la Cincu. Întrebat despre numeroasele schimbări fiscale anunțate în ultima perioadă de Executiv, Klaus Iohannis a spus că acestea nu fac bine numănui:

"Avem nevoie de stabilitate și predictibilitate. Aceste schimbări de ordin strategic de exemplu în domeniu fiscal nu fac  bine nimănui. Mai ales că nu pot fi puse în practică. Cu toții ne dorim crestere economică, dar prin măsuri care nu sunt pregătite sau sunt slab pregatite nu vom obține acest obiectiv. Mediul de afaceri și omul simplu vor să știe ce îi așteaptă", a declarat Klaus Iohannis.

Președintele a criticat Guvernul pentru "lipsa de predictibilitate" și a catalogat drept o aventură fiscală anunțul recent legat de impozitarea Bisericii.

"Guvernul să nu reinventeze roata. Stabilitatea și predictibilitatea trebuie garantate. După părerea mea, sincer, să vorbești despre impozitarea bisericilor mi se pare o aventură fiscală", a explicat Iohannis.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite