Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Iohannis, atac violent la adresa PSD, în discursul solemn din plenul Parlamentului

Preşedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac violent la adresa PSD, în discursul din plenul Parlamentului, dedicat împlinirii a 15 ani de la aderarea la NATO.

Iohannis, atac violent la adresa PSD, în discursul solemn din plenul Parlamentului
Comentează 0

Şeful statului a atact PSD pentru faptul că a eşuat să se ridice la importanţa acestui moment şi că, în general, anulează multe dintre realizările ultimilor 15 ani. "Lipsa de respect a PSD faţă de Armată a culminat cu decizia de a contesta în instanţă prelungirea mandatului şefului Marelui Stat Major", a fost una dintre acuzele şefului statului.

"Aniversăm în această şedinţă solemnă 15 ani de când România a aderat la cea  mai puternica alianţă din istoria omenirii. Din 2004 suntem nu numai intr-un parteneriat loial cu această solidă organizaţie politică militară şi membri respetcabili ai uniunii statelor democratice. 

Pentru ţara noastră nu a fost deloc uşoară revenirea la democraţie dupa epoca neagră a comunismului. (...) Cu atât mai condamnabile sunt acţiunile actualei majorităţi PSD care prin asaltul fără precedent în ultimii 30 de ani la adresa statului de drept riscă să fragilizeze statulul ţării noastre in Alianţa nord-atlantică şi în UE", a afirmat şeful statului, provocând huiduieli din băncile Puterii şi apauze din cele ale Opoziţiei. 

Citește continuarea pe realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite