Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ioan Ulici: „Consiliul Judeţean Arad investeşte în comuna Zăbrani!”

Consilierul judeţean Ioan Ulici vorbeşte despre proiectele pe care Consiliul Judeţean din Arad le derulează cu scopul de a dezvolta comuna Zăbrani. Acesta a amintit inclusiv de proiectele de infrastructură care facilitează investiţiile în zona Zăbraniului.

Ioan Ulici: „Consiliul Judeţean Arad investeşte în comuna Zăbrani!”
Comentează 0

„Comuna Zăbrani reprezintă o comunitate de referință pentru județul nostru, pentru Consiliul Județean. Proiectele noastre s-au aplecat spre integrarea Zăbraniului într-un circuit rutier complex, care să lege cele trei localități nu doar de Arad și de Lipova, ci și de județul Timiș. Principalul obiectiv a fost legarea rutieră a comunei de Alioș, prima localitate dinspre Timiș, și, de fapt, de județul vecin. O legătură directă, modernă, cu tot ceea ce înseamnă mediul economic din Timiș, inclusiv o legătură cu autostrada. Noua centură a Lipovei se încadrează în aceeași viziune de a evita localitățile în tranzitul rutier economic, dar, în același timp, de a oferi factorilor economici posibilități facile de investiții. Zăbraniul are nevoie de continuitate, de stabilitate. Trebuie să oferim toate condițiile pentru dezvoltarea comunei, ar trebuie să avem și acel echilibru administrativ necesar, pe care doar o administrație liberalã îl poate garanta”, a declarat Ioan Ulici.

„Consiliul Judeţean Arad a fost mereu un partener al comunei Zăbrani prin proiectele pe care le-a derulat alături de administraţia locală. Aici putem aminti de lucrările la canalizarea menajeră, construirea capelei, modernizarea străzilor, reabilitarea dispensarului, extinderea şcolii şi finanţarea evenimentelor culturale. Astfel de proiecte sunt vitale în viaţa unei comunităţi”, a afirmat primarul interimar Dănuţ Codrean.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite