Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ÎNTRE UN PREZENT DUREROS ȘI UN VIITOR NESIGUR, RĂMÂNE…SPERANȚA!

ÎNTRE UN PREZENT DUREROS ȘI UN VIITOR NESIGUR, RĂMÂNE…SPERANȚA!
Comentează 0

Joi, 15 decembrie 2016, începând cu ora 17.00, la Sala de sport a Colegiului Național ”Preparandia-Dimitrie Țichindeal” din Arad, va avea loc balul de caritate intitulat ”Magia Crăciunului”. Fondurile care se vor aduna vor fi direcționate către o elevă a Colegiului.

Budea Daniela Adriana, o elevă ca oricare alta şi totuși atât de deosebită. Povestea ei a început în 11 iulie 1999, în Frumuşeni, cu o copilărie lipsită de griji, alături de familie, de prieteni şi de toți cei dragi. O fată frumoasă și talentată, cu ochi albaștri, ajunsă la adolescență, a ales ca viitorul să şi-l formeze aici, alături de noi, la "Colegiul Național “Preparandia Dimitrie Țichindeal” Arad. Elevă model, atentă și implicată în proiecte, precum o viitoare învățătoare. Talentată, încă de la o vârstă fragedă, a ajuns în Ansamblul Folcloric Bizere, îndrumat de către Florin Stoian, un cunoscut solist de muzică populară. Participă la multe festivaluri, unde-şi pune în valoare vocea ei. Împreună cu colegele ei, formează grupul Sânzienele, prin condus de doamna profesoară de canto, Marioara Miclea. 

Însă, viitorul Danielei este umbrit de o boală rară, descoperită în luna august, în urma unor investigații amănunțite la Szeged (Sarcom Ewing). O boală rară la țesutul osos si gravă, dacă se instalează la nivelul membrelor inferioare. În momentul de față, a început tratamentul la Cluj, în urma căruia va fi supusă unei noi intervenții chirurgicale. Doar împreună o putem ajuta pe Daniela! Să continuăm povestea viitorului ei, plin de talent şi dăruire.Vă mulțumim celor implicați pâna acum și celor care se vor alătura Danielei, pentru ca visul ei sa devină realitate! 

Cu siguranță va fi o seară deosebită, dat fiind faptul că va fi o sală arhiplină, biletele de intrare fiind epuizate de mult timp, iar programul artistic pregătit de către organizatori va fi unul bogat cu momente pe placul publicului spectator prezent.

Donații se pot face în conturile deschise la ING Bank:

RO43INGB0000999904621605 cont în RON
RO40INGB0000999906411406 cont în EURO 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite