Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Interviu cu prof. univ. dr. Lizica Mihuț - Fără menajamente despre UAV

Interviu cu prof. univ. dr. Lizica Mihuț - Fără menajamente despre UAV
Comentează 0

Rep. Doamnă Lizica Mihuț, vă propun un interviu fără menajamente. Trebuie să vă spun că ați fost ținta celor mai dure atacuri de presă și nu numai, care au avut loc la Arad. Nimeni nu a fost atât de discreditată ca dvs., cu toate că ați construit, împreună cu colegii dvs., cum vă place să menționați, o instituție care s-a dezvoltat spectaculos în ultimii 15 ani. De ce?

L.M. Este foarte adevărat. Au fost campanii de presă împotriva mea încheiate cu plata de daune pentru calomnie și insultă. Dar au fost și foarte multe anonime semnate de persoane, Asociații sau Ligi, cărora nu le-am putut cere daune morale pentru că la adăpostul anonimatului poţi declara absolut orice. Despre mine s-au inventat povești și povestiri foarte grave, care depășesc cu mult limita bunului simț și a veridicului. S-au născocit tot felul de enormități  - mai puţin că aş fi săvârşit o crimă... - și am fost acuzată de tot ceea ce o natură umană bolnăvicioasă putea să „emane" mai mizerabil si ticălos. Căci, în fond, este vorba despre o ticăloșie îndreptată împotriva mea!

Rep. Au fost controale serioase la UAV și dvs. ați fost verificată “la sânge”!

L.M. Au fost 3 (trei) verificări efectuate de către DNA, o verificare de 8 luni de zile de către ANAF şi timp de 6 ani, ca urmare a unor sesizări la ANI, am fost verificată de către 17 instituții de control din România, atât în ceea ce priveşte averea cât și incomptibilitatea/compatibilitatea mea cu funcţia.

Rep. Și totuși nu mi-aţi răspuns la întrebarea “de ce”?

Continuarea pe:

www.lizicamihut.ro.

Articole asemanatoare

Inchide