Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Interact Tenis Open, un turneu de tenis destinat tuturor categoriilor de vârstă

Clubul Interact Arad Cetate organizează în parteneriat cu Rotary Arad Cetate, Rotaract Arad Cetate şi Liga Studenţilor UVVG prima ediție Interact Tenis Open, turneu de tenis destinat tuturor categoriilor de vârstă.

Turneul se va desfăşura între 13 şi 16 mai, la Club Tenis Premier Arad-Vladimirescu, taxa de participare fiind de 50 de lei.

Interact Tenis Open, un turneu de tenis destinat tuturor categoriilor de vârstă
Comentează 0

Alegeți-vă cu grijă racheta favorită deoarece primii doi sportivi ai tabloului de concurs vor participa la faza districtuală a proiectului - Interact Tenis Finals, care se va desfășura la Sibiu în luna iunie”, transmit organizatorii.

Valoarea premiilor pentru faza locală a turneului este de 2500 de lei, iar premiile pentru etapa districtuală vor fi stabilite ulterior.

„Vom avea un tablou de concurs denumit Interact Open deschis pentru cei mai avansați, identificați ca și Nivel 7-9 în circuitul Tenis Partener şi Interact Intermediari (Future Champions) pentru jucătorii mai puțin avansați, identificați cu Nivelul 4-6”, a declarat președintele Interact Arad Cetate, David Gorbe.

Probele turneului vor fi:

Nivel Interact Open (7-9 Tenis Partener) – masculin;

Nivel Interact Open (7-9 Tenis Partener) – feminin;

Nivel Interact Intermediari (4-6 Tenis Partener) – masculin;

Nivel Interact Intermediari (4-6 Tenis Partener) – feminin;

Înscrierile încep în data de 23 aprilie la telefon 0773.730.166 (David Gorbe - director de turneu) sau prin completarea formularului care este disponibil aici: https://forms.gle/fzeM7RqKb7m97Ct5A

De menţionat că tot profitul va fi folosit pentru renovarea terenului de sport din incinta SOS Satul Copiilor Cisnădie.

Sursa foto: captură video Facebook Tenis Club Premier Arad

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite