Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Întâlniri cu cetăţenii pentru o mai bună cunoaştere a proiectului de Regenerare urbană a Pieţei Catedralei

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă a anunţat că intenţionează să organizeze întâlniri cu, comercianţii din Piaţa Catedralei.

Întâlniri cu cetăţenii pentru o mai bună cunoaştere a proiectului de Regenerare urbană a Pieţei Catedralei
Comentează 0

Acestea vor avea loc la Palatul Administrativ, scopul fiind acela de a prezenta celor interesaţi ce presupune exact proiectul de Regenerare Urbană a zonei Piaţa Catedralei. Edilul este convins că pieţarii nu au avut parte până acum de o informare corectă în legătură cu acest subiect, ci mai degrabă au fost dezinformaţi.

Primarul Falcă a luat această decizie, după ce mai mulţi comercianţi din Piaţa Catedralei şi-au manifestat interesul pentru  şedinţa de Consiliu Local Municipal de marţi 12 decembrie 2017, pentru simplul motiv că pe ordinea de zi se afla un punct care făcea referire la studiului de fezabilitate  “Regenerare urbană zona Piaţa Catedralei”. Aceştia au sperat şi că prin luările lor de cuvânt vor putea schimba decizia administraţiei locale de transforma Piaţa Catedralei în zonă pietonală.. Nu a fost cazul. Subiectul a fost scos de pe ordinea de zi, iar şedinţa fiind  una extraordinară, punctul “Diverse” nu exista.


Scrie un comentariu

trimite