Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Întâlnirea Platformei Social Liberale cu arădenii

Întâlnirea Platformei Social Liberale cu arădenii
Comentează 1

Platforma Social Liberală (PSL) organizează în perioada 16 ianuarie - 4 februarie ”Turul României 10 în 10” și cu acest prilej și-a dat întâlnire și cu arădenii, vineri, 17 ianuarie, în Sala de ședințe a UAV.

Cunoscutul politician Harry-Illan Laufer, tânărul analist politic Alexandru Ion Coita și încă patru memnri fondatori ai Platformei ... au prezentat celor prezenți ce își propun ei să realizeze ”construind o echipă politică reală”, cu care să se prezinte urgent, atât la alegerile locale, cât și la cele parlamentare.

”Eu cred că, dacă venim cu proiecte precum: modificarea imnului, un nou proiect de țară, armata obligatorie la șase luni, veniturile crescute la 1000 de euro, proiectele de autortradă foarte importante, cele trei Hub-uri pe cere vrem să le facem, vom reuși să venim cu un nou proiect de țară după mai bine de 13 ani și în care românii să creadă și să fie un nou început pentru această țară”, a comprimat  Harry-Illan Laufer intențiile PSL-ului.

”Din păcate, în ultimii ani România a fost victima unui paradox: deși în momentul de față suntem cu siguranță la cel mai înalt nivel de dezvoltare economică, socială din istoria noastră ca națiune și ca stat modern, suntem în egală măsură într-un punct de criză pentru societate și pentru clasa politică. Românilor le este frică unii de alții, trăim într-un climat de frică, de neîncredere, de ură, de dezbinare, ne uităm cu suspicviune unii la ceilalți, nu comunicăm unii cu ceilalți, suntem încrâncenați, suntem de multe ori închiși, ne certăm între noi, rude, familie, prieteni, foști colegi, practic suntem foarte, foarte singuri. Iar singuri, oricât de deștepți am fi și oricât de mult am munci, avem o singură destinație: eșecul! Iar noi credem că în momentul acesta, în 2020, România nu-și poate permite aceasta”, a punctat Alexandru Ion Coita, într-un discurs foarte nuanțat.

Organizarea acestei întâlniri la Arad a aparținut prof. univ. dr. Claudiu Ionescu.

Galerie foto (36)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite