Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Întâlnire de urgenţă la Primărie pe tema salubrizării

Joi, 26 aprilie, începînd cu ora 12 la Primăria Municipiului Arad va avea loc o întâlnire de urgenţă la care vor participa: viceprimarul municipiului Arad, Călin Bibarţ, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, Sergiu Bâlcea, directorul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară – Sistem Integrat de Gestionare a Deşeurilor,  Adrian Ţolea şi  conducerea societăţii Retim.

Întâlnire de urgenţă la Primărie pe tema salubrizării
Comentează 0

Situaţia alarmantă generată de noul operator de salubritate este motivul acestei întâlniri. Reprezentanţii Retim vor trebui să explice motivul pentru care nu-şi îndeplinesc obligaţiile contractuale şi mai ales să vină cu soluţii concrete şi rapide de rezolvare a situaţiei de criză.

Vă reamintim faptul că Primăria municipiului Arad prin intermediul Direcţiei Generale Poliţia Locală a sancţionat deja operatorul Retim. Ieri seara au fost încheiate primele procese verbale, sancţiunile însumate ridicându-se la 20.600 lei. În continuare Primăria Arad va fi cu ochii pe operatorul de salubritate şi se va asigura că acesta a înţeles care sunt obligaţiile contractuale în ceea ce priveşte municipiul Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite