Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A pretins că este polițist și a dat mai multe „țepe” cu apartamente de închiriat

Ieri, 26 iunie, în urma investigațiilor efectuate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Arad, împreună cu cei ai Serviciului Criminalistic, a fost identificat și depistat, în municipiul Oradea, județul Bihor, un bărbat, de 42 de ani, din Timișoara.

A pretins că este polițist și a dat mai multe „țepe” cu apartamente de închiriat
Comentează 0

Din cercetări a reieșit că, în luna decembrie 2022 și în data de 9 iunie a.c., prin folosirea de calități mincinoase, invocând că ar fi ofițer de poliție, ar fi indus în eroare, prin oferirea spre închiriere, apartamente din municipiul Arad.

Bărbatul ar fi obținut, prin această metodă, 650 de euro, reprezentând contravaloarea avansului pentru contractele de închiriere, după care ar fi dispărut. În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad, cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârșirea a două infracțiuni de înșelăciune.

Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a bărbatului, acesta fiind bănuit de săvârșirea altor infracțiuni cu același mod de operare. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română. Activitatea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Bihor. 


Scrie un comentariu

trimite