Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Înscrieri la cea mai provocatoare cursă: RED RUN

A doua ediție a competiției RED RUN va avea loc la sfârșitul lunii august, iar arădenii care vor să încercea acestă provocare se pot înscrie online.

Înscrieri la cea mai provocatoare cursă: RED RUN
Comentează 0

RED RUN este un eveniment sportiv interactiv, care își dorește să transforme un traseu într-o provocare continuă. Traseul pentru anul 2016 este o surpriză și va fi oferit treptat arădenilor, cu cel puțin o lună înainte de competiție. Acesta va fi special amenajat cu probe surpriză, prin care cei inscrisi trebuie să treacă.

Organizatorii în invită pe toți cei interesați de atletism să se alăture celei de-a doua ediții sportive cu acest nume, care va avea loc în data de 28 august 2016, începând cu ora 09.00.

Organzatorii îi asigură pe participanți că anul acesta cursa este axată mai puțin pe timpi de alergare și mai mult pe ideea de autodepășire și a demonstrării spiritului de echipă. Provocarea este de a trece linia de FINISH a unei curse de alergare cu probe sportive care le solicită atât corpul, cât și mintea.

Ineditul mari competiții constă în faptul că, pe lângă cursele clasice, cu care participanții s-au obișnuit, organizatorii au introdus curse noi. Astfel, cele cinci tipuri de curse promise vor fi: CURSA 1,5 KM - FAMILY; CURSA 2,5 KM - KIDS; CURSA 5 KM - POWER RUN; CURSA 5 KM - HARD RUN și CURSA 10 KM - IRON RUN.

Traseul pe care concurenții îl vor parcurge va fi special amenajat cu probe surpriză. Acesta va fi anunțat până la data de 1 iulie.

Înscrierile în competiție, care se anunță una dintre cele mai fierbinți, au început. Toate detaliile legate de concurs pot fi consultate pe site-ul http://www.redrun.ro/

Evenimentul este organizat de Poliția Locală Arad, Primăria Municipiul Arad, Centrul Cultural Municipal Arad și Asociația Centrul Județean de Voluntariat Arad; partenerii acestora sunt Asociația Educatio și Centrul de Excelență Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite