Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Îngeri și oameni cântă împreună!

Îngeri și oameni cântă împreună!
Comentează 0

Așa s-ar mai putea numi concertul caritabil de aseară de la Biserica Ortodoxă Sf. Andrei Micălaca Nouă. Într-o atmosferă plină de emoție și căldură sufletească, Corul Academic al Filarmonicii de Stat Arad a ținut primul concert de colinde de anul acesta, un concert caritabil, într-un locaș sfânt, deosebit de frumos. Concertul a fost organizat de Lions Club Arad 2007, cu sprijinul Corului Academic al Filarmonicii de Stat Arad și al preotului paroh Gheorghe Oprea, având ca scop strângerea de fonduri pentru a oferi celor 24 copii de la Centrul de Recuperare și Reabilitare Copii cu Dizabilități.

Aseară l-am simțit pe Mântuitorul nostru Isus Hristos printre noi, membrii corului asemuindu-se cu niște îngeri, așa cum frumos se exprima preotul Gheorghe Oprea, iar noi auditoriul am reprezentat magii care aduc daruri, pentru că dăruind semenilor noștri este ca și cum am dărui lui Isus.

Aseară pariticpanșii ne-au arătat că Da Românul este bun când este voios, că Da Românul este sensibil la nevoile semenilor săi!

Sărbători binecuvântate tuturor participanților și Dumnezeu să le întoarcă înzecit binefacerile!

Galerie foto (6)


Scrie un comentariu

trimite