Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Îngeri fără aripi,” o nouă emisiune la Tv Arad !

Îngeri fără aripi,” o nouă emisiune la Tv Arad !
Comentează 0

       Un nou proiect al coregrafului Florin Maris la Televiziunea Arad a demarat duminică, de la ora 17,00. Este vorba despre ”Îngeri fără aripi,” o emisiune de divertisment social, filmată într-un platou de poveste. În prima ediţie ați putut afla povestea Carinei Gărdău, fetița care, din păcate, a pierdut lupta cu o boală nemiloasă, la doar 3 ani.
        Florin Mariş a discutat despre drama familiilor care pierd un copil, cu psihologul Zagorka Milencovici  şi părintele Flavius Lazăr. Ați putut cunoaşte de asemenea o tânără talentată,  Ilinca Sârbu, elevă la Colegiul de arte ” Sabin Drăgoi,  pasionată de vioară”.
În platou a venit și un cunoscut antrenor, dar şi manager de succes, Ruben Stoia, care a vorbit despre lumea sportului cu mănuşi, dar şi despre acţiunea caritabilă pe care a iniţiat-o pentru a-l sprijini pe Florin Mureșan, un campion rămas paralizat.
      Alături de Florin Mariş se găsește tot timpul colega sa, Ioana Hotăran, Miss Top Model of the World România, dar şi jurnalista Izabela Vekas, de această dată în calitate de producător al emisiunii.
     Duminică, pe 19 decembrie, începând cu ora 17,00, la Televiziunea Arad s-a dat startul noii emisiuni, ”Îngeri fără aripi,” cu neobositul Florin Mariş! O emisiune căreia îi dorim mult succes!

Galerie foto (12)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite