Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Infracțiuni rutiere constatate de polițiști la sfârșitul săptămânii

Polițiștii Biroului Rutier au depistat în municipiu, în după-amiaza zilei de 26 martie 2022, un tânăr de 22 de ani, din Ususău, în timp ce conducea un autoturism  pe strada Păstorului, fiind sub influența alcoolului. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 1,25 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Infracțiuni rutiere constatate de polițiști la sfârșitul săptămânii
Comentează 0

În Nădlac, polițiștii orașului au depistat un bărbat de 40 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere și cu o îmbibație alcoolică de 0,81 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Au mai fost depistați în timp ce conduceau sub influența alcoolului: pe Calea Aurel Vlaicu, un arădean de 38 de ani (0,77 mg./l. alcool pur în aerul expirat), și pe D.N. 79/A, un bărbat de 55 de ani, din Hălmagiu (0,71 mg./l. alcool pur în aerul expirat).

Conform procedurii, în toate cazurile a fost dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Un tânăr de 22 de ani, din Bârzava, a fost depistat, de polițiștii Secției 8 Rurală Săvârșin, în timp ce conducea un autoturism pe D.C. 79, în zona localității Dumbrăvița, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Fără drept de a conduce, au fost depistați în timp ce conduceau autoturisme: în Mișca, o femeie de 43 de ani, din localitate, și pe D.N. 7, în Păuliș, un bărbat de 70 de ani, din Mândruloc.

În toate cazurile au fost întocmite dosare de cercetare penală pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.


Scrie un comentariu

trimite