Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Infracțiuni rutiere de weekend. Conduceau sub influența alcoolului sau drogurilor

În noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic, pe Bulevardul Revoluției, un arădean de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența substanțelor psihotrope. Testarea cu aparatul DrugTest a indicat o valoare pozitivă pentru benzodiazepine.

Infracțiuni rutiere de weekend. Conduceau sub influența alcoolului sau drogurilor
Comentează 0

Un tânăr de 28 de ani, din Pâncota, a fost depistat în seara zilei de 26 iunie, în timp ce conducea un autoturism dinspre Măderat spre Târnova. Acesta nu deține permis de conducere, testarea cu aparatul alcooltest indicând o îmbibație alcoolică de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Fără permis, cu număr fals de înmatriculare și cu o îmbibație alcoolică de 0,85 mg./l. alcool pur în aerul expirat a fost depistat, de polițiștii Secției 7 Rurală Lipova, un tânăr de 22 de ani, din Păuliș, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitate.

Au mai fost depistați în timp ce conduceau sub influența alcoolului, la sfârșitul săptămânii trecute: pe raza localității Sebiș un bărbat de 31 de ani, din județul Prahova (0,69 mg./l. alcool pur în aerul expirat) și un sebișean de 49 de ani (0,67 mg./l. alcool pur în aerul expirat); în Vladimirescu, un bărbat de 31 de ani, din aceeași localitate (0,60 mg./l. alcool pur în aerul expirat); pe D.J. 709/D, un bărbat de 42 de ani, din Semlac (0,56 mg./l. alcool pur în aerul expirat); în Curtici, un arădean de 24 de ani (0,46 mg./l. alcool pur în aerul expirat) și pe raza localității Sebiș, un bărbat de 32 de ani, din Gurahonț (0,41 mg./l. alcool pur în aerul expirat).

Conform procedurii, în toate cazurile su fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor consumate/alcoolemiei, fiind întocmite dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.


Scrie un comentariu

trimite