Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Informare concurs „Sanitarii priceputi” editia 2019

Informare concurs „Sanitarii priceputi” editia 2019
Comentează 0

    Filiala judeteana de Cruce Rosie Arad a organizat in colaborare cu ISJ Arad ,DSP, Inspectoratul de Politie Arad, ISUJ Arad concursul „Sanitarii priceputi „ editia 2019.

                      Faza judeteana a concursului a avut loc atat pentru gimnazii si cat si pentru licee in  Arad. La gimnazii au participat 10 echipaje de gimnaziu si  licee 6 cu un total de 80 elevi. Juriul a fost alcatuit conform regulament, la organizare si desfasurare au mai participat voluntari CR , medici jurizare spitalul de urgente Arad, surori CR, reprezentant Politie rutiera.

                Filiala judeteana de Cruce Rosie a acordat diplome, premii in obiecte, celor clasati pe primele 5 locuri la toate fazele concursului. Premiile au fost din donatii  de la  Crucea Rosie germana,sponsorizari si resurse financiare proprii in valoare totala de 5500lei, deasemenea am decontat bilete de transport la faza zonala si judeteana. Au fost asigurate apa minerala, patiserie, pe durata concursului pentru toti participantii elevi, profesori, medici, voluntari, masa calda pentru delegatiile straine , medici, voluntari.

                                 La faza judeteana a concursului am invitat un echipaj de elevi de la Crucea Rosie Maghiara Bekes care au luat locul I la concursul similar din Ungaria.

                                Din partea Crucii Rosii sarbe Zrenjanin , parteneri , participa un echipaj de elevi.

                Multumim voluntari medici asistenti, profesori, studenti implicati in organizare si desfasurare eveniment.

                       La gimnaziu locul I a fost castigat de echipajul scolii gimnaziale Nicolae Balcescu Arad , echipaj ce va participa la faza nationala a concursului. Locul II a fost ocupat de echipajul de gimnaziu al Liceului „Atanasie Marienescu” din Lipova,

              Locul III s-a clasat echipajul de gimnaziu al Liceului Teoretic Pancota.

                La licee locul I a fost obtinut de catre echipajul Liceului Teoretic Sebis, locul II Colegiul National „Moise Nicoara” Arad, iar locul III Liceul Teoretic „Gheorghe Lazar” Pecica

Director

Cuvineanu Iudita

                                 

 

 

 

 

 

            

                     

            

 

 

Galerie foto (2)


Scrie un comentariu

trimite