Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Infinity Zone Arad - un loc special, gândit să ofere distracție și entuziasm tinerilor care vor ceva mai mult decât joaca obișnuită

În inima municipiului Arad, mai precis pe strada Ion Georgescu nr. 1, vizavi de Colegiul Tehnologic de Industrie Alimentară, a fost sărbătorită cu entuziasm deschiderea unui spațiu de joacă inedit, dedicat în special copiilor și adolescenților. Acest spațiu aduce o abordare nouă și proaspătă în ceea ce privește zonele de joacă, surprinzând prin facilitățile oferite.

Infinity Zone Arad - un loc special, gândit să ofere distracție și entuziasm tinerilor care vor ceva mai mult decât joaca obișnuită
Comentează 0

Diferit de orice altceva întâlnit până acum, acest loc de divertisment este gândit pentru copiii cu vârsta de 7 ani și peste, putând fi închiriat pentru diverse ocazii, cum ar fi sărbători onomastice sau evenimente tematice pentru petrecerea timpului liber.

Acest local vine cu o abordare diferită și modernă, spatiul fiind echipat cu tot ce este necesar pentru a asigura o experiență plăcută și distractivă. Dispune de o zonă specială pentru servirea mesei, dotată cu facilități complete de bucătărie modernă, (frigider cu dozator de apă și gheață, aparat pentru cafea performant, etc). De asemenea, spațiile de joacă sunt amenajate modern și echipate cu console de jocuri, mese de air hockey, masa multigame/zona pentru jocuri multiple, camera de cinema sau karaoke, toate configurate pentru a oferi o experiență confortabilă într-un mediu intim și plăcut. Acest nou concept de spațiu de joacă aduce o abordare inovatoare în peisajul orașului Arad, oferind o alternativă captivantă pentru petrecerea timpului liber și organizarea de evenimente memorabile pentru copii mai mari  și tineri, mult mai accesibil financiar.

Dacă considerați că momentele petrecute la topogane sau în locurile obișnuite nu mai sunt la fel de atractive pentru copilul dumneavoastră, avem o sugestie interesantă pentru dvs. - Infinity Zone Arad. Aici, s-a creat o locație specială, gândită să ofere distracție și entuziasm tinerilor care vor ceva mai mult decât joaca obișnuită.

Pentru detalii suplimentare și rezervări, sunați la numărul de telefon 0729079961.

Galerie foto (9)