Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

INCREDIBIL: La peste o lună de la deces, George Michael nu a fost înmormântat!

INCREDIBIL: La peste o lună de la deces, George Michael nu a fost înmormântat!
Comentează 0

Pentru că nu au, încă, o cauză preciză a decesului lui George Michael, medicii legiști din marea Britanie refuză să înapoieze corpul familie. ”Funeraliile au fost amânate, pentru că așteaptă rezultatele examenelor toxicologice”, a sunat, sec, comunicatul. Unul dintre cei mai mari artiști din toate timpurile s-a stins, la 53, în ziua de Crăciun, la reședința sa din Oxfordshire

Funeraliile lui George Michael se amână până la o dată necunoscută, familia așteptând, încă, rezultatele examenelor toxicologice, sună știrea. Deși pare greu de crezut, corpul artistului decedat anul trecut, de Crăciun, nu a ajuns...acasă. ”Nu suntem în măsură să precizăm cauza exactă a morții, de aceea nu ne pronunțăm” a declarat pentru ”Daily Mirror” legistul Darren Salter.

George Michael, 53 de ani, a fost găsit decedat de către pritenul său, Fadi Fawaz, la reședința din Oxfordshire. Unele postări ale acestuia pe rețelele de socializare au dat de înțeles că artistul s-ar fi sinucis, dar această ipoteză nu a fost confirmată. La începutul lui 2017 s-a zvonit că fostul solist Wham! ar fi murit de la o supradoză, așa că legiștii au demarat, imediat, textele toxicologice.

sursa: a1.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite