Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Incidente la referendumul pentru familie. Angajată la primărie, dosar penal pentru fraudă

Referendumul pentru familie nu este lipsit de incidente! Încă de la primele ore ale dimineții au apărut primele incidente, raportate și de MAI. Printre ele enumerăm: un bărbat care a pătruns cu pistolul într-o secție de votare sau o angajată de la primărie din Dolj, care s-a ales cu dosar penal pentru fraudă la vot.

Incidente la referendumul pentru familie. Angajată la primărie, dosar penal pentru fraudă
Comentează 1

Pe parcursul nopţii, efectivele Ministerului Afacerilor Interne au asigurat paza secţiilor de votare, acestea fiind predate în această dimineaţă preşedinţilor birourilor electorale cu sigiliile intacte, a declarat duminică dimineaţa purtătorul de cuvânt comisar-şef Monica Dajbog.

"În prima zi a referendumului şi după încheierea votării, nu au fost înregistrate evenimente deosebite din punct de vedere al ordinii publice şi nici care să afecteze desfăşurarea normală a votului", a spus oficialul MAI.

În prima zi de referendum trei tineri au fost amendați lângă o secție de votare, la Pitești. Aceștia consumau alcool la poartă, jandarmii fiind sesizați de președintele secției.

Angajata Primăriei Bistreț s-a ales cu dosar penal pentru fraudă la vot, Liliana Cotoi fiind  prinsă de poliţişti în apropierea secţiei de votare având asupra ei 17 cărţi de identitate.

Citeste mai mult pe realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite