Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

INCIDENT LA TREI INSULE. Un bărbat care lucra la repararea podului a căzut în apa înghețată a Mureșului

Unul dintre insularii care lucrau, joi, la repararea podului a căzut de pe ponton în apă și a fost purtat de curenți 150 de metri, înainte să fie salvat.

INCIDENT LA TREI INSULE. Un bărbat care lucra la repararea podului a căzut în apa înghețată a Mureșului
Comentează 2

Câțiva proprietari de cabane de la Trei Insule continuă lucrările de consolidare a podului de pontoane, avariat de sloiuri zilele trecute. În timpul lucrărilor, unul dintre bărbați a căzut în apa aproape înghețată a Mureșului și a fost purtat de curenți 150 de metri, până când a fost recuperat de unul dintre martori, care a sărit imediat după el. Cei doi s-au prins cu mâinile de vegetația de la mal și au fost scoși din apă de către ceilalți insulari care au fost de față.

Din fericire, incidentul nu are urmări grave. Bărbatul care a căzut în râu a suferit o hipotermie ușoară și a primit îngrijiri medicale de la un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. El a fost transportat apoi la spital pentru a fi supravegheat.

Primul ajutor a fost primit însă chiar de la insulari. Victima a fost dusă într-o cabană, unde a fost acoperită cu pături groase până la sosirea echipajului medical.

CIEȘTE ȘI: Blocurile de gheață au avariat podul de la Trei Insule

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite