Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Scandal în Vlaicu! Un arădean a ameninţat poliţiştii cu o macetă

Ieri, în jurul orei 17.40, Inspectoratul de Poliție Județean Arad a fost sesizat prin apel S.N.U.A.U 112, de către un bărbat despre faptul că două persoane  se află în fața ușii imobilului său situat pe strada Calarașilor, din municipiul Arad, acestea fiind recalcitrante.

Scandal în Vlaicu! Un arădean a ameninţat poliţiştii cu o macetă
Comentează 0

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 1 Vlaicu care au identificat persoanele implicate, acestea fiind un bărbat de 30 de ani din municipiul Arad și un bărbat de 33 de ani din localitatea Făntânele, totodată polițiștii invitându-i în fața blocului pentru a nu tulbura liniștea locatarilor, moment în care și-a făcut apariția un alt bărbat de 33 de ani, din municipiul Arad, având asupra sa un obiect tăietor-înțepător de tip maceta.

Pe numele bărbatului de 33 de ani a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, ceilalți doi fiind sancționați contravențional cu amendă în baza Legii 61/1991 R.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii stări de fapt și luarea măsurilor legale care se impun. La incident, au intervenit şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, aşa-zişii mascaţi. 

 


Scrie un comentariu

trimite