Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Începe cel mai frumos Târg de Crăciun din istoria Aradului! (FOTO)

Anul acesta Târgul de Crăciun din Arad promite să fie unul dintre cele mai frumoase din țară, concurând cu marile orașe din România.

Începe cel mai frumos Târg de Crăciun din istoria Aradului! (FOTO)
Comentează 3

Farmecul sărbătorilor de iarnă este dat de luminițele cu care se împodobesc marile orașe, iar o frumusețe aparte o au chiar târgurile de Crăciun. O simplă vizită într-un astfel de loc plin de oameni veseli, colinde, cadouri și arome de vin fiert te fac rapid să intri în spritirul acestor sărbători.

Târgul de Crăciun din Arad este transformat într-un paradis de lumini şi culori, sunete şi mirosuri specifice Sărbătorilor de Iarnă, așa că nu e de mirare că acestea reușesc să fascineze atât tinerii, cât şi persoanele mai în vârstă, care își doresc an de an să le vizite.

Târgul de Crăciun  găzduiește în acest an peste 30 de standuri, în care poți să-ți petreci liniștit o săptămână întreagă fără să te plictisești, cumpărând de la decorațiuni și cadouri până la vinul fiert din podgoriile Aradului. Pe lângă standurile cu suveniruri, unde se găsesc tradiționalele obiecte simbolizând Aradul, foarte multe sunt ocupate cu mâncare delicioasă și băutură specifică sărbătorilor. Gurmanzii au parte și de produse de patiserie tradiționale, dulciuri și multe preparate delicioase.

Puține orașe se bucură de un spirit festiv ca în orașul de pe Mureș, totul prin grija Primăriei Municipiului Arad, a Consiliului Județean Arad și a Centrului Municipal de Cultură , precum și a Centrului Cultural Județean.​

Galerie foto (92)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite