Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Începând de marți Brutăria Artizanală mai are deschis încă un local

În acest sfârșit de săpătmână Brutăria Artizanală de pe str. Mețianu a inaugurat cel de-al treilea magazin, situat în Piața Mihai Viteazul, nr. 1, în fosta locație a Cafe Clasic-1890.

Începând de marți Brutăria Artizanală mai are deschis încă un local
Comentează 0

Acest al treilea magazin este un concept nou, care va cuprinde atât Brutăria Artizanală Camera Străveche, cât și binecunoscuta Cafenea Cafe Clasic.

În cadrul noii brutării arădenii sunt așteptați cu o gamă largă de produse, de la cele mai tradiționale prăjituri linzer (cu mac, nucă sau brânză), tort de mere coapte, tort cu fructe de sezon și până la cele mai sofisticate rețete făcute cu maia, de exemplu: pâine de secară integrală, pâine turmeric, pâine sfeclă și chimen, pâine integrală cu semințe și, nu în ultimul rând, croissante cu fistic și cu ciocolată.

Sunteți așteptați, deci, să serviți aici, în noul local și o cafea, desigur alături de oricare dintre produsele enumerate mai sus.

Vă reamintim că unica noastră Cămară Străveche produce ”de la furcă la furculiță”, adică de la producția bobului de grâu, continuând cu partea de procesare prin morărit la moara de piatră și terminând cu produsul finit, adică pâinea artizanală, tot procesul fiind certificat BIO de către TUF Austria.

Arădenii sunt așteptați în fiecare zi a săptămânii, începând de marți și până sâmbătă, între orele 8,30 - 21,00.

 Iată și cele trei locații ale Brutăriei Artizanale Cămara Străveche:

- Piața Mihai Viteazul, nr. 1 - Arad

- Str. Mețianu, nr. 2 - Arad

- Str. Conac, nr. 25 - Dumbrăvița (Jud. Timiș)

Galerie foto (90)

Articole asemanatoare