Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Incendiu violent, la un depozit din Ilfov. 28 de autospeciale intervin. EXPLOZII SUCCESIVE, fum dens

Un incendiu puternic a izbucnit, luni, în jurul orei 13:00, la un depozit de lacuri și vopsele din Afumați. Populația din zonă este sfătuită să-și închidă geamurile, din cauza fumului toxic și gros. Circulația în zonă este oprită.

Incendiu violent, la un depozit din Ilfov. 28 de autospeciale intervin. EXPLOZII SUCCESIVE, fum dens
Comentează 0

Incendiu, la această oră, la un centru comercial din localitatea Afumați, Ilfov. La fața locului intervin 28 de autospeciale de stingere, patru autoscări, două autospeciale pentru descarcerare și trei ambulanțe SMURD. 

"Incendiul este localizat (în jurul orei 14:00, n.r.), se acționează în mod preponderent de la înălțime, pe toate cele patru laturi ale depozitului. La prima vedere, pagubele sunt minore. În interior sunt depozitate materiale combustibile. Când incendiul a avut o manifestare generalizată, recipientele sub presiune au generat explozii", a declarat purtătorul de cuvânt ISU București, Daniel Vasile.

Cel puțin patru persoane au fost asistate medical, prezentând atacuri de panică.

"Sunt foarte importante informațiile din punct de vedere meteo. Avem vești bune, faptul că plouă ajută la stingerea incendiului, iar norul NU se îndreaptă spre Capitală. Colegii de la Garda națională de mediu sunt la fata locului. Agenția națională pentru protecția mediului a deplasat laboratorul în zonă pentru a determina dacă norul de fum are potențial nociv pentru populație. Urmează să primim aceste informatii în orele care urmează", a declarat, într-o intervenție la Realitatea TV.

"Ca la orice incendiu, orice fum este toxic. Locuitorii din zonă trebuie să închidă geamurile și să nu se expună", a declarat, într-o intervenție la Realitatea TV, Raed Arafat, șeful DSU.

Sursa: citeste continuarea pe realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite