Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Incendiu mistuitor la un depozit din Gara Aradul Nou (Foto - Video)

Incendiu mistuitor la un depozit din Gara Aradul Nou (Foto - Video)
Comentează 3

În seara zilei de vineri, 1 decembrie, în jurul orei 17,00, un incendiu violent a izbucnit la un depozit de materiale lemnoase din Gara Aradul Nou. Au intervenit prompt pompierii de la ISU Arad și firma de tractări CONSUEL TRANSPORT, deoarece în apropierea clădirii ce luase foc se aflau parcate 6 autoturisme și două microbuze și exista riscul ca incendiul să se extindă și la ele. De menționat și contribuția Poliției Locale, care a avut grijă ca perimetrul de manevră să nu fie ocupat de nelipsiții curioși.

"Incendiul s-a manifestat la un depozit de materiale de construcții și a intervenit Detașamentul de pompieri Arad cu 3 autospeciale, 3 ofițeri și 14 subofițeri și în momentul sosirii echipajelor de intervenție acesta se manifesta violent și generalizat la întregul depozit, propagat la acoperiș și cu posibișlități de propagare la o locomotivă care era pe linii lângă depozit și la încă 8 autoturisme, care erau parcate în aproăpierea acestuia. S-a acționat pentru protecția locomotivei până la sosirea echipelor de la CFR și de asemenea s-a acționat pentru protecția autoturismelor și, în același timp, pentru stingerea depozitului. Au fost salvate cele 8 autoturisme și locomotiva și în continuare se acționează pentru stingere, apoi urmând să se  facă cercetare la fața locului pentru stabilirea cauzei probabile a incendiului", după cum ne-a relatat maiorul George Pleșca din partea ISU Arad.

"Suntem de la firma de remorcări și am ajutat la scoaterea mașinilor din zona focului, care săa propagat foarte tare și era posibil să se aprindă și celelalte mașini, care au fost parcate în apropiere. Au fost în pericol mai multe autoturisme și două microbuze și toate au fost tractate până în afara zonei periculoase", după cum ne-a relatat Consuel Cios din partea firmei de tractări, CONSUEL TRANSPORT.

 

Vasile Zărăndan

Galerie foto (122)


Scrie un comentariu

trimite