Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Incendiu la secţia de pediatrie a Spitalului din Timișoara: 100 de persoane, EVACUATE | A fost activat planul Roşu de intervenţie

Alertă la Spitalul „Louis Țurcanu” din Timișoara. 46 de copii şi 42 de adulţi au fost evacuaţi. Pompierii sunt în alertă şi a fost activat planul roşu de intervenţie. După aproape o oră, la 8:20, acesta a fost dezactivat. Pe 18 septembrie un alt incendiu a cuprins spitalul. 

Incendiu la secţia de pediatrie a Spitalului din Timișoara: 100 de persoane, EVACUATE | A fost activat planul Roşu de intervenţie
Comentează 0

Degajări de fum la pediatria Spitalului „Louis Țurcanu” din Timișoara, sâmbătă. Potrivit ISU Timiș, fumul provenea de la aparatul de RMN situat la paterul clădirii. Nu au fost persoane rănite sau intoxicate cu fum.

„La locul evenimentului au fost trimise forte si mijloace din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Timișoara: O autospeciala de prima interventie si comandă, trei autospeciale de stingere, 2 autoscări mecanice, 2 autospeciale de transport personal și victime multiple, 2 ambulanțe SMURD, cu 28 de subofițeri.
În urma recunoașterii, fumul provenea de la aparatul de RMN situat la parterul clădirii, nu au fost persoane rănite sau intoxicate cu fum.

Cu ora 7:45 a fost activat Planul Roșu de Intervenție„, transmit reprezentantii ISU Timis.

46 de copii si 42 de adulti au fost evacuati. Din fericire, nimeni nu a fost ranit ori intoxicat cu fum.

Va reamintim, in 18 septembrie, un alt incendiu la Spitalul de Copii Louis Turcanu din Timisoara declansa Planul Rosu de Interventie. Si atunci au fost evacuati zeci de micuti internati. Din fericire, nimeni nu a fost nici atunci ranit.

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a declarat sâmbătă că fumul degajat de aparatul RMN de la Secţia Pediatrie a Spitalului de Copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara provenea de la evacuări de heliu ale sistemului de răcire al aparatului, Planul Roşu de Intervenţie fiind dezactivat.

"După efectuarea recunoaşterii, s-a constatat că erau evacuări de heliu de la instalaţia de răcire a aparatului RMN, situat la parterul clădirii", a precizat Elena Megherea.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite